۱۱ خرداد ۱۴۰۰

سید محسن موسوی بلده

سید محسن موسوی بلده
آموزش
دوره سوم

نام : سیدمحسن

نام خانوادگی : موسوی بلده

تاریخ تولد : 1332

سال انتخاب : 1375

برگزیده شده در حوزه : آموزش

منتخب دوره : سوم

 
سید محسن موسوی بلده در سال 1332 در تهران دیده به جهان گشود. تحصیلات دورة ابتدایی را در دبستان اسلامی محمودیه و دورة‌ متوسطه را در دبیرستان های امیرکبیر و جعفری اسلامی گذراند.

او در سال 1354 پس از چهار سال تحصیل در دانشکدة علوم پزشکی دانشگاه تهران در رشتة فیزیوتراپی فارغ التحصیل شد و از سال 1356 تاکنون در مرکز پزشکی شهدای هفتم تیر به عنوان کارشناس و مسؤول بخش فیزیوتراپی این مرکز به خدمت مشغول است.

سید محسن موسوی از دوران کودکی به کلام الله مجید و تلاوت آن علاقه مند بود. از سال چهارم دبستان به بعد با کمک و همت معلم قرآن خوش فکر و مبتکر مدرسه، آقای وطنی به تلاوت قرآن در «حضور جمع» پرداخت. از آن پس پی گیرانه در جلسات و هیأت‌های مذهبی به فراگیری فن تلاوت ادامه داد. استاد اصلی ایشان در این زمینه آقای محمد تقی مروت بودند که ضمناً از محضر استاد مرحوم دکتر سید محمد ابراهیم مفیدی نیز بهره برده است.

از سال 1349 به بعد بنا به توصیة استاد مروت به تدریس پرداخت و تاکنون بیش از 30 سال است که با توفیق الهی به این امر اشتغال دارند.

از حدود سال 1353 به داوری مسابقات قرآنی دعوت شد و تاکنون در سطوح مختلف مسابقات قرآنی کشوری و بین المللی داوری کرده است.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در دوره های گوناگون و مراکز مختلف سراسر کشور مانند صدا و سیما، مراکز تربیت معلم وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه ها، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، وزارتخانه ها و نهادهای گوناگون مانند شورای قرآن سازمان تبلیغات اسلامی و شورای قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه و... توفیق تدریس و سایر فعالیت های قرآنی را داشته است. از دیگر فعالیت های ایشان عضویت در شوراهای کارشناسی قرآنی در نهادهای مختلف مانند شوراهای قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان نظام پزشکی و نیز شورای قرآن سازمان تبلیغات اسلامی است.

در سال 1365 حاصل تجربیات و مطالعات خود در علم تجوید را به شکل کتابی به نام حلیه القرآن در دو سطح یک و دو عرضه کرد که بارها تجدید چاپ شده است.

در زمینة تبلیغات قرآنی نیز تاکنون تاکنون به حدود 15 کشور آسیا، اروپا، آفریقا و آمریکای لاتین مسافرت کرده است.

از بدو پیروزی انقلاب اسلامی و با تأسیس موسسة «دارلتحفیظ القرآن الکریم» به همت و تلاش آقای غفور سلطانی و تحت سرپرستی حضرت آیت الله جعفر سبحانی مسؤولیت کمیته آموزش و نیز اداره کلاس های این مؤسسه را به عهده داشته است. همچنین از حدود سال 1370 تدریس در کلاس های آموزشی و تربیت قاری و معلم قرآن ویژة خواهران را به عهده دارد.

یکى از خدمات ارزنده قرآنى استاد سید محسن موسوى به جامعه قرآن دوست کشور، کتاب دو جلدى حلیه القرآن در خصوص قواعد تجوید به روایت حفص از عاصم است که تا کنون با تیراژ سه میلیون استاد سید محسن موسوى تا کنون در بسیارى از مراکز قرآنى به تدریس تجوید قرآن کریم پرداخته که از آن جمله مى توان به تدریس دوره اى و مقطعى در آموزش و پرورش، تدریس تجوید در ارتش جمهورى اسلامى، جهاد سازندگى، سازمان تبلیغات اسلامى، دار التحفیظ القرآن الکریم و نیز جلسات آموزش تجوید خواهران که از سالها قبل در منزل ایشان برگزار مى شود و خدمت بزرگى به جامعه قرآنى خواهران است، اشاره کرد. استاد سید محسن موسوى از پیش از پیروزى انقلاب اسلامى در محضر مقام معظم رهبرى به تلاوت پرداخته و نیز در اولین مراسم حج تمتع پس از پیروزى انقلاب اسلامى در معیت آن حضرت به حج تمتع مشرف شده است و هم اکنون به عنوان مسئول بخش فیزیولوژى مرکز پزشکى شهداى هفتم تیر تهران به فعالیت مشغول است.

آقای سید محسن موسوی هم اکنون نیز در محافل علمی و دانشگاهی به تعلیم قرآن مشغول است. بسیاری از شاگردان وی از قاریان ممتاز قرآن هستند که برخی از آنان در سطح بین المللی به موفقیت هایی دست یافته اند.


تعداد بازدید : ۷,۲۴۶

درباره سی‌ و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

«می خوانمت»
دوباره این شعار نمایشگاه ما در دوره سی و یکم است تا عهدی باشد برای همیشه خواندن قرآن و انس با این کتاب الهی. به حول و قوه پروردگار مهربان، آغاز این رویداد اول فروردین ماه سال 1403 است و با امید به فضل او، تا چهاردهم فروردین در محل مصلی امام خمینی (ره) پذیرای علاقه مندان می باشیم.

تماس با ما

تلفن پشتیبانی : 02161905

ساعت پاسخگویی : 8 تا 12

ساعت کار نمایشگاه : 17 تا 24

آدرس : مصلای امام خمینی (ره)

فوتر