۱۹ فروردین ۱۴۰۲
انسیه خزعلی در گفت‌وگو با ستاد خبری نمایشگاه قرآن:

برنامه ساماندهی حجاب به صورت متمرکز برنامه‌ریزی می‌شود، نه پراکنده و سلیقه‌ای

برنامه ساماندهی حجاب به صورت متمرکز برنامه‌ریزی می‌شود، نه پراکنده و سلیقه‌ای
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: قرار است برنامه ساماندهی حجاب به صورت متمرکز برنامه‌ریزی شود، نه پراکنده و سلیقه‌ای.
انسیه خزعلی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ستاد خبری نمایشگاه قرآن در حاشیه بازدید از این نمایشگاه درباره مبارزه با بد‌حجابی و بی‌حجابی در جامعه بیان کرد: قرار است برنامه ساماندهی حجاب به صورت متمرکز برنامه‌ریزی شود، نه پراکنده و سلیقه‌ای.
وی افزود: این برنامه به صورت متمرکز در ستادی که در وزارت کشور برگزار شده تصمیم‌گیری شده و به بخش‌های مختلف ابلاغ می‌شود.
یادآور می شود، سی‌امین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از ۱۲ تا ۲۶ فروردین‌ با شعار «میخوانمت» در مصلای امام خمینی (ره) تهران برپا می‌شود. زمان بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۷ تا ۲۴ خواهد بود.

 پایان پیام/

تعداد بازدید : ۳۰۹

 

تماس با ما

تلفن پشتیبانی : 02161905

ساعت پاسخگویی : 8 تا 12

ساعت کار نمایشگاه : 17 تا 24

آدرس : مصلای امام خمینی (ره)

فوتر