۳ فروردین ۱۴۰۳
​معاون امور مجلس رئیس‌جمهور:

برپایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در تهران و ۳۰ استان دیگر

برپایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در تهران و ۳۰ استان دیگر
حسینی گفت: امسال علاوه‌بر تهران در ۳۰ استان کشور نمایشگاه بین‌المللی قرآن برپا شده است؛ چراکه در ایام ماه رمضان رفت‌‌وآمدها سخت است.

به گزارش ستاد خبری سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، سید محمد حسینی، معاون امور مجلس رئیس‌جمهور در سومین روز از نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم بازدیدی از غرفه‌های نمایشگاه داشت و در پاسخ به این سوال که محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفته باید نمایشگاه قرآن به تفرجگاه مومنان تبدیل شود، تعبیر شما از نمایشگاه قرآن چیست؟ گفت: قطعاً برگزاری رویداد قرآنی می‌تواند جاذبه داشته باشد و همه اقشار جامعه را جمع کند؛ یعنی مضامین بلند قرآنی با جاذبه‌های هنری آمیخته شده و منجر شده خیلی‌ها در فضای قرآنی حضور داشته باشند و با آثار جدید قرآنی، با کتاب‌ها، قصه‌ها و کارهای هنری آشنا شوند.

حسینی ادامه داد: هر ساله شاهد نوآوری‌ در نمایشگاه قرآن هستیم؛ اینکه افراد چگونه می‌توانند از ابزارهای جدید برای موضوع هوش مصنوعی بهره بگیرند. از طرفی، غرفه دشمن‌شناسی این انگیزه را در افراد ایجاد می‌کند که به سراغ موضوعات بیشتر در حوزه دشمن‌‌شناسی بروند و بدانند قرآن هم در زندگی فردی هم در زندگی اجتماعی می‌تواند نقش داشته باشد.

معاون امور مجلس رئیس‌جمهور با بیان اینکه قرآن صرفاً برای خواندن و ثواب بردن نیست، توضیح داد: البته خواندن قرآن اقدام ارزشمند است و منجر به معنویت، صفا و نورانیت می‌شود. آن معرفتی که انسان از قرآن فرا می‌گیرد، منجر می‌شود تا علاقه‌مند شود به مضامین والای قرآنی عمل کند. نمایشگاه بین‌المللی قرآن در عین اینکه فرصت خوبی برای تفریح و سرگرمی بچه‌هاست، جنبه آموزشی هم دارد و ناشران، اساتید، فعالان قرآنی و موسسات قرآنی مجالی می‌یابند تا محصولات خود را عرضه کنند.

وی در پاسخ به این سوال که دولت چه نقشی در ترویج مفاهیم قرآنی در فضای مجازی دارد؟ توضیح داد: در زمان دولت دهم که ضرورت توجه به مفاهیم قرآنی احساس شد، یک‌ معاونت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای توجه به قرآن ایجاد شد. اگرچه سازمان تبلیغات اسلامی و برخی از دستگاه‌ها پیرامون این موضوع کار می‌کردند، اما در بخش قرآن یک معاونت ایجاد شد تا کارهای هنری انجام شود و هنرمندان را با مضامین قرآنی آشنا شوند. معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عهده‌دار تولیداتی نظیر سریال‌های تلویزیونی، فیلم سینمایی قرآنی، تئاتر و هنرهای تجسمی مرتبط به قرآن است. دولت هم حمایت می‌کند و هرساله اعتباراتی را اختصاص می‌دهد.

حسینی با بیان اینکه یکی از اقدامات معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم است، خاطرنشان کرد: فعالان قرآنی فرصت می‌یابند محصولات خود را ارائه دهند. البته امسال علاوه‌بر تهران در ۳۰ استان کشور نمایشگاه قرآن برپا شده است؛ چراکه رفت‌‌وآمدها سخت است. معاون امور مجلس رئیس‌جمهور بر این باور است اگر قرآن در زندگی مردم نقش‌آفرینی کند، خیلی از مشکلات اقتصادی و اجتماعی ما می‌تواند کاهش یابد. یعنی اگر فرهنگ اصیل قرآنی ترویج شود، فرهنگ کار، تلاش و خدمت به دیگران موثر واقع می‌شود.

تعداد بازدید : ۳۰۰

درباره سی‌ و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

«می خوانمت»
دوباره این شعار نمایشگاه ما در دوره سی و یکم است تا عهدی باشد برای همیشه خواندن قرآن و انس با این کتاب الهی. به حول و قوه پروردگار مهربان، آغاز این رویداد اول فروردین ماه سال 1403 است و با امید به فضل او، تا چهاردهم فروردین در محل مصلی امام خمینی (ره) پذیرای علاقه مندان می باشیم.

تماس با ما

تلفن پشتیبانی : 02161905

ساعت پاسخگویی : 8 تا 12

ساعت کار نمایشگاه : 17 تا 24

آدرس : مصلای امام خمینی (ره)

فوتر