مدیر غرفه نهجالبلاغه کتاب حکومت از تاسیس اولین کتابخانه تخصصی نهجالبلاغه برای تمامی گروههای سنی و اقشار علمی خبر داد.
شهناز عزیزی مدیر غرفه نهجالبلاغه کتاب حکومت در گفتوگو با ستاد خبری سیویکمین نمایشگاه قرآنکریم، در مورد این بخش توضیحاتی ارائه داد و گفت: ما در این بخش سعی کردیم برنامهها را به گونهای طراحی کنیم که در هر بخش متناسب با گروههای سنی مختلف برنامهای داشته باشیم.
وی ادامه داد: یک ورکشاپ کودک و نوجوان داریم که از ماهها قبل برنامهریزی و مطالعات در مورد آن انجام شده و حکمتهایی از نهجالبلاغه متناسب با مهارتهای زندگی از میان آنها انتخاب شده است.
عزیزی یادآور شد: خوشبختانه این دو گروه سنی زمینه اثرگذاری بیشتر و آمادهتری برای پذیرش مهارتها را دارند. از این رو با آموزش اینحکمتها میتوان آینده بهتری برای این گروه سنی فراهم کرد.
وی افزود: در این ورکشاپها کودکان و نوجوانان یک حکمت که دارای مهارتهای ارتباطی است را یاد میگیرند و در انتها جایزهای به آنها داده میشود.
عزیزی در مورد جزئیات این ورکشاپ گفت: سادهسازی معارف نهجالبلاغه در ۲۰دقیقه با تکنیکهای مربیان ما توسط دو بازیگردان عروسکی انجام میشود که براساس آن تفکر فلسفی و مهارتی کودکان و نوجانان فعال خواهد شد.
وی افزود: از ورکشاپ ما تا به امروز بسیار استقبال شده و روزانه ۵۰ کودک و نوجوان میزبان این بخش بودند.حتی پدر و مادرها هم به این ورکشاپها علاقه نشان میدهند.
عزیزی در مورد بخش دیگر این غرفه تصریح کرد: کتابخانه اختصاصی نهج البلاغه بخش دیگر این نمایشگاه است که برای اولین بار امسال افتتاح شده است، در این کتابخانه کتابهای مربوط به نهجالبلاغه متناسب با گروههای سنی مختلف عرضه شده است. یعنی از کتاب کودک تا کتابهای تخصصی متخصصین نهجالبلاغه در کتابخانه وجود دارد.
وی اضافه کرد: موزه هزار ساله با نهجالبلاغه از دیگر بخشهای این غرفه است که دورههای مختلف تدوین نهج البلاغه، کتب تاریخی و دوره سنگی در آن به نمایش گذاشته شده است.
عزیزی بیان کرد: مخاطبان ما از شب اول تا به امروز استقبال خوبی از این بخش داشتند و حتی مراجعهکنندگانی از مشهد و اهواز داشتیم که خواستار برگزاری ورکشاپهای کودک و نوجوان پس از نمایشگاه قرآن بودند.
وی ادامه داد: ما در موسسه خود ظرفیت برگزاری این ورکشاپها را داریم و بعد از نمایشگاه در تهران و شهرستانها منتخب این ورکشاپها را برگزار خواهیم کرد.
عزیزی در مورد اینکه بخشی مرتبط با مسئولین تعبیه شده است، اظهار کرد: ما در نمایشگاه امسال با محدودیت فضا روبهرو بودیم اما با وجود این فضایی را برای سخنرانی فراهم کردیم که اساتید برجسته با استناد به نهجالبلاغه تذکراتی را به مسئولین و مردم میدهند.
وی افزود: همچنین پوسترهایی با محتوای نهجالبلاغه برای مسئولین در نظر گرفتهایم تا مسئولین با حضور در نمایشگاه از این بیانات امیرالمومنین(ع) بهره ببرند.
عزیزی در خصوص فعالیتهای مجازی این بخش نیز گفت: ما در فضای مجازی اینستاگرام و ایتا نیز محتواهای خود را منعکس میکنیم. ما یک سلسله نشستهای تخصصی نهجالبلاغه داریم که تا ۱۳فروردینماه ادامه خواهد داشت. در این نشستهای از اساتید برجسته نهجالبلاغه بهره گرفتهایم. وی در پایان ابراز کرد: در پایان نمایشگاه این سلسله جلسات به صورت کتاب چاپ خواهد شد، همچنین اساتیدی که در این جلسات حضور دارند کتابچهای از دستاوردها و زندگی آنها با عنوان خادمان نهجالبلاغه چاپ خواهیم کرد.