رحیمی صادق گفت: وقتی وارد این بخش شدم خوشحال شدم، امسال بخش حوزوی نمایشگاه قرآن کریم هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی قابل نمایش است و این جای تقدیر و تشکر دارد, وقتی ما کارهای عظیمی که در حوزه انجام می شود را معرفی نمی کنیم طبعا هجمه ها زیاد می شود.
به گزارش ستاد خبری سیویکمین نمایشگاه قرآن کریم، حجت الاسلام رحیمی صادق مدیر حوزه علمیه استان تهران گفت: همواره با برگزاری نمایشگاه های مختلف این نقد وارد می شد که چرا حوزه در نمایش آثار و دستاوردهای علمی، پژوهشی و قرآنی خود ضعیف عمل می کند اما بحمدالله در این سالهای اخیر این بخش حوزوی در نمایشگاه قرآن این نقص را برطرف کرد.
وی افزود: وقتی وارد این بخش شدم خوشحال شدم، امسال بخش حوزوی نمایشگاه قرآن کریم هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی قابل نمایش است و این جای تقدیر و تشکر دارد, وقتی ما کارهای عظیمی که در حوزه انجام می شود را معرفی نمی کنیم طبعا هجمه ها زیاد می شود.
رحیمی صادق خاطرنشان ساخت: ما تولیداتی که در عرصه علوم انسانی اسلامی داریم و همچنین زمینه هایی که در تبلیغ، رسانه و پژوهش و سایر عرصه ها داریم بسیار مایه خرسندی است که حوزه و طلاب با کمترین هزینه بهترین کارها را تولید می کنند که البته در انتقال آن به دیگران ضعیف عمل کرده ایم.
مدیر حوزه علمیه استان تهران در پیشنهادی برای استقاده از ظرفیت نمایشگاه قرآن کریم برای جذب جوانان مستعد برای حوزه ابراز داشت: پیشنهاد می کنم از این ظرفیت برپایی نمایشگاه قرآن کریم برای جذب جوانان خوب و مستعد به حوزه استفاده شود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به مهجوریت قرآن کریم و تلاش حوزه برای رفع این مهجوریت گفت: ما در حوزه تهران برنامه های متنوع و مفصلی برای رفع مهجوریت از قرآن کریم در دستور کار داریم؛ راه اندازی دارالقرآن و عترت همه مدارس علمیه شروع شده و در همه مدارس علمیه استان تهران را تحت پوشش خواهد برد؛ مبلغین ما در عرصه کارهای تبلیغی خودشان به این نکته نیز توجه دارند و سال گذشته در ماه مبارک رمضان حدود ۳۸۰۰ محفل قرآنی در منازل تهرانی ها برگزار کردیم و امسال نیز این کار در حال انجام است.
سی و یکمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که در بخش بین الملل نیز نمایندگانی از ۲۵ کشور دارد، تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) هر روز از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۳۰ دقیقه بامداد پذیرای علاقهمندان به قرآن کریم است.