دهه هشتادیهای معروف در نمایشگاه بینالمللی قرآن هم مثل دیگر عرصهها سهمی ویژه دارند و بخشی با نام آنها و جاذبههای موردپسند و ذائقهشان در شبستان مصلای امام خمینی(ره) برپا شده تا بار دیگر نشان دهد قرآن مشمول مرور زمان نمیشود و اگر سلیقه و همت به خرج دهیم، همین دهه هشتادیها هم مشتری پروپاقرص برنامههای قرآنی میشوند.
به گزارش ستاد خبری سیویکمین نمایشگاه قرآن کریم، دهه هشتادیهای معروف در نمایشگاه بینالمللی قرآن هم مثل دیگر عرصهها سهمی ویژه دارند و بخشی با نام آنها و جاذبههای موردپسند و ذائقهشان در شبستان مصلای امام خمینی(ره) برپا شده تا بار دیگر نشان دهد قرآن مشمول مرور زمان نمیشود و اگر سلیقه و همت به خرج دهیم، همین دهه هشتادیها هم مشتری پروپاقرص برنامههای قرآنی میشوند. مهدی جعفریجوزانی، مدیر بخش دهه هشتادیهای نمایشگاه با بیان اینکه همسو با تأکید قرآن بر استفاده از زبان هر قوم، در این بخش زبان دهه هشتادیها را به کار گرفتهایم، اظهار میکند: زبان صحبت با نوجوانان اواخر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ صنایع سرگرمیِ دیجیتال است، با همین اولویت ما برای دهه هشتادیها که در فضای رونق این صنایع متولد شده و در این فضا تنفس و زندگی میکند، برنامههای متعددی تدارک دیدهایم.
وی با اشاره به جایابی بخش در مساحت تقریبی ۲۳۰۰ مترمربع، میگوید: از برنامههای مسبوق به سابقه بخش، برگزاری لیگ رمضانیِ بازی فیفا است که امسال بخش بینالملل هم به آن افزوده شده است، بدین ترتیب که از ۱۶ کشور اسلامی هر کشور دو نماینده آنلاین در بخش بینالملل لیگ حضور دارند، اتفاقی که باعث رونق جدیتر لیگ شده است.
وی میافزاید: لیگ سال قبل در عرصه داخلی برگزار شد اما با همکاری انجمن ورزشهای الکترونیک وزارت ورزش و حمایت شرکتهای نوآوران طلوع شبکه و راوینو در تأمین جوایز نفیس، جنبه بینالملل به کار بخشیدیم. قهرمان داخلی لیگ مجوز حضور در انتخابی تیم ملی بازیهای داخل سالن و ورزشهای الکترونیک را مییابد و همین بر رونق لیگ افزودهاست. به گفته وی «متاهیئت» که با استفاده از عینکهای ویآر واقعیت مجازی عاشورا را روایت میکند، و فروشگاه بازیهای برگزیده جشنواره فجر هم در بخش برپا شده است.
جعفریجوزانی ادامه میدهد: برگزاری کنسرت سرود با حضور بهترین گروههای سرود هر شب از ساعت ۲۱، برپایی موکب حضرت قاسمبنالحسن(ع) با اداره نوجوانان و آموزش موکب داری به آنها و نیز برپایی خیمه حضرت قاسمبنالحسن(ع) به منظور پخش انیمشینهای واقعیت مجازی در موضوع کربلا و عاشورا برای گروههای ۵۰نفره و در سانسهای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه نیز از برنامههای بخش است که توانسته مخاطب سختپسند نوجوان را به خود جذب و همراه کند. از برنامههای جذاب بخش دهه هشتادیها، اتاق فرار و لیرز تگ در محوطه ۶۰۰ متری است؛ در هر سانس بازی سه گروه وارد لیزرتگ میشوند و با حل معماهای قرآنی به آنها اسلحه مجازی برای بازی و نبرد داده میشود. به گفته مدیر بخش دهه هشتادیهای نمایشگاه بینالمللی قرآن، برگزاری لیگ دختران مهتاب با محور پاسخ سرعتی به سؤالات قرآنی، برگزاری نشستهای پرسش و پاسخ نوجوانان از مسئولان و فعالیت رسانهای نوجوانان نیز از دیگر برنامههای بخش دهه هشتادیها است.
جعفریجوزانی در پایان خاطرنشان میکند: بخش دهه هشتادیها نشان میدهد، نگاه معاونت قرآن به نمایشگاه از سنتی و گذشته فاصله گرفته است.